Vištienos “maišelis” su baravykais

Vištienos “maišelis” su baravykais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Čia rasite mano receptą. Jei turite pastabų ar patarimų, rašykite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 vištų krūtinėlės
  • 0,5l sūdytų baravykų
  • 1 svogūnas
  • 50g sviesto
  • 1 šaukštas džiovintų grybų miltelių
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų
  • truputėlis aliejaus skardai patepti
  • 1 stiklinė vandens
  • keletas medinių smeigtukų krepšeliams formuoti

Gaminimo eiga
 

  • Vištų krūtinėles lengvai padaužome mėsai skirtu plaktuku.
  • Džiovintų grybų miltelius sumaišome su druska bei maltais juodaisiais pipirais.
  • dalimis šio mišinio įtriname vištų krūtinėles ir laikome apie val.
  • Sūdytus grybus išmirkome, supjaustome kubeliais ir apkepame su sviestu bei susmulkintu svogūnu.
  • Į vištų krūtinėlių vidurį dedame įdaro ir mediniu smeigtuku perverdami krūtinėlės kraštus suformuojame “maišelius”.
  • Pabarstome likusiais prieskoniais ir kepame laipsnių temperatūroje apie – min.
  • Patiekiame su gruzdintomis bulvėmis, žaliais salotų lapais bei vynuogėmis.

Pabaigai…

Pasirinkite tinkamus serviravimo indus, kad patiekalas atrodytų dar patrauklesnis.
Recepto raktažodžiai Grybų patiekalai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating