Vištienos vėrinukai

Vištienos vėrinukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Mano receptas aprašytas žemiau. Jei turite pastabų, būtinai palikite komentarą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • vištienos file: 500 gramų
  • garstyčių: 1 valgomojo šaukšto
  • česnako: 4 skiltelių
  • majonezo: 4 valgomųjų šaukštų
  • konservuotų ananasų: 1 skardinės
  • paprikų: 2
  • vištienos prieskonių: 1 arbatinio šaukštelio

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia vištieną supjaustykime nedideliais gabaliukais, sudėkime majonezą, garstyčias bei likusius prieskonius. Viską labai gerai išmaišykime bei pamarinuokime per naktį.
  • Tuomet imkime medinį iešmelį, ant kurio versime gabaliuką paprikos, vištienos, ananaso, ir vėl kartojam, kol viską suveriam. Galiausiai kepame į iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol vištiena gražiai pabąla, vištiena gaunasi labai sultinga bei žinoma skani. Neperkame, nes tuomet gausis sausa vištiena ir žinoma ne tokia skani.

Pabaigai…

Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.
Recepto raktažodžiai Paukštienos patiekalai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating