Žuvies filė su riebiomis bulvių salotomis

Žuvies filė su riebiomis bulvių salotomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pasidalinkite savo patirtimi ir idėjomis komentaruose, jei gaminate kitaip.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 puodelis miltų
  • 1 puodelis žolelių (naudokite 2 skirtingas, pavyzdžiui krapus ir petražoles)
  • 4 (maždaug po 125g kiekviena) žuvies filė
  • 2 švelniai plakti kiaušiniai
  • daržovių aliejus
  • salotos
  • citrinos žievelė patiekimui
  • Riebios bulvių salotos:
  • 700g vienodo dydžio nedidelių bulvių
  • 1/4 puodelio grietinės
  • 1/4 puodelio majonezo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 1 šaukštas baltojo vyno acto
  • 3 supjausyti svogūnai

Gaminimo eiga
 

  • Bulvių salotos: virkite bulves minučių. Nusausinkite ir atvėsinkite. Perpjaukite pusiau (arba ketvirčiais, jeigu bulvės didelės). Sumaišykite grietinė, majonezą, garstyčias, actą ir svogūnus. Sudėkite bulves bei pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  • Sumaišykite miltus ir žoleles bei pagardinkite druska ir pipirais. Panardinkite žuvį į kiaušinį ir pavoliokite žolelių mišinyje. Žuvį kepkite minutes ant kiekvienos pusės.
  • Salotas patiekite kartu su žuvimi, bulvėmis bei citrinos žievele.

Pabaigai…

Suderinę įvairius ingredientus galite sukurti unikalų ir skanų patiekalą.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Kiaušinių patiekalai, Receptai su nuotraukomis, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating