Įdarytos krabų lazdelės
Šiame lengvai įgyvendinamame recepte gardus ir patogus užkandis, kuriame susipina puikūs kiaušinių, kumpio (arba dešros), svogūnų, tarkuoto sūrio ir krabų lazdelių skoniai. Sudedamąsias dalis supjaustykite kubeliais, sumaišykite, suvyniokite ir leiskite skoniams susimaišyti šaldytuve, kad gautųsi aromatingas ir sotus skanėstas. Šis receptas puikiai tinka greitam užkandžiui ar vakarėlio užkandžiui, nes jame subalansuota tekstūra ir skoniai. Mėgaukitės šio užkandžio paprastumu ir gardumu po trumpo laikymo šaldytuve!
Ingredientai
- kiaušiniai: 3 (virti)
- svogūnai: 1
- fermentinis tarkuotas sūris: 100 gramų
- virtas kumpis: 100 gramų (arba dešra)
- krabų lazdelės: 100 gramų
- majonezas: 2 valgomieji šaukštai
- druska
- pipirai
Gaminimo eiga
- Pirmiausia kiaušinius nulupkime, bei supjaustykime mažais kubeliais. Tokiais pat nedideliais kubeliais supjaustykime ir kumpį (arba dešrą) bei svogūną.
- Tada viską suberkime į dubenį, suberkime tarkuotą sūrį, užpilkime majonezu bei gerai išmaišykime. Viską pagardinkime druska ir pipirais pagal skonį.
- Tuomet krabų lazdeles labai atsargiai išvyniokime. Uždėkime įdaro bei vėl suvyniokime.
- Galiausiai dėkime bent porai valandų į šaldytuvą, o tuomet jau galime mėgautis šiuo užkandžiu!
Pabaigai…
Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.