Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis

Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visos detalės ir instrukcijos yra žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Patiekalai Velykoms
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaušiniai: 6
  • majonezas: 250 gramų
  • tarkuotas fermentinis sūris: 350 gramų
  • malta mėsa: 500 gramų (vištiena, kiauliena ar kita)
  • svogūnai: 1
  • druska
  • pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia kiaušinius labai gerai išplakime o į juos supilkime majonezą ir sudėkime tarkuotą sūrį. Tada orkaitės skardą išklokime kepimo popieriumi. Į ją supilkime kiaušinių bei sūrio masę, mentele masę gražiai išlyginkime. Kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol parus.
  • Tuomet šiek tiek atvėsinkime. Į maltą mėsą įmuškime kiaušinį, suberkime smulkiai pjaustytą svogūną. Pagardinkime druska bei pipirais pagal skonį. Maltos mėsos masę paskleiskime ant jau iškepusio omleto. Gražiai išlyginkime.
  • Tada paimkime už trumpojo krašto bei atsargiai susukime vyniotinį iš omleto bei maltos mėsos. Galiausiai vyniotinį vėl dėdame į skardą ant kepimo popieriaus ir kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje dar maždaug minučių. Jei viršus pradėtų svilti, viršų uždenkime aliuminio folijos lakštu. Valgome! Skanaus:)

Pabaigai…

Gaminant namuose galite kontroliuoti ingredientų kokybę ir kiekį.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating