Krevetėmis, varške ir česnakais įdaryti kiaušiniai
Daugiau informacijos rasite ingredientų sąraše ir gaminimo eigos aprašyme.
Ingredientai
- kiaušiniai: 4 (kietai virti)
- džiovintos petražolės: 1 a.š.
- riebi varškė: 2 v.š.
- česnakas: 1 skiltelė (didelė)
- krevetės: 16 (lukštentos)
- druska
- malti juodieji pipirai
- majonezas: 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga
- Pirmiausia kietai virtus kiaušinius nulupkime. Tuomet išilgai perpjaukime kiekvieną pusiau. Išimtus trynius sumaišykime su varške, išspaustu česnaku, pipirais bei druska.
- Tada įdėkime majonezo bei ištrinkime iki vientisos masės. Gautą įdarą sudėkime į kiaušinių baltymus. Pabarstykime sutrintais petražolių lapeliais. Ant viršaus uždėkime po dvi krevetes. Labai labai skanus užkandis!
Pabaigai…
Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.