Krevetėmis, varške ir česnakais įdaryti kiaušiniai

Krevetėmis, varške ir česnakais įdaryti kiaušiniai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau informacijos rasite ingredientų sąraše ir gaminimo eigos aprašyme.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Patiekalai Velykoms
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaušiniai: 4 (kietai virti)
  • džiovintos petražolės: 1 a.š.
  • riebi varškė: 2 v.š.
  • česnakas: 1 skiltelė (didelė)
  • krevetės: 16 (lukštentos)
  • druska
  • malti juodieji pipirai
  • majonezas: 2 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia kietai virtus kiaušinius nulupkime. Tuomet išilgai perpjaukime kiekvieną pusiau. Išimtus trynius sumaišykime su varške, išspaustu česnaku, pipirais bei druska.
  • Tada įdėkime majonezo bei ištrinkime iki vientisos masės. Gautą įdarą sudėkime į kiaušinių baltymus. Pabarstykime sutrintais petražolių lapeliais. Ant viršaus uždėkime po dvi krevetes. Labai labai skanus užkandis!

Pabaigai…

Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.
Recepto raktažodžiai Jūros gėrybių patiekalai, Kiaušinių patiekalai, Užkandžiai, Virtų kiaušinių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating