Sūrio pyragas

Sūrio pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kaip gaminti šį patiekalą, rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Patiekalai Velykoms
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • sausainiai: 225 gramai
  • tirpintas sviestas: 100 gramai
  • mėgiami riešutai: 100 gramų
  • Įdarui:
  • maskarponės sūris: 500 gramų
  • kondensuotas pienas: 1 indelis (385 gramai)
  • plakama grietinėlė: 250 gramų
  • želatina: 2 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia mėgstamus riešutus susmulkinkime gana stambiai. Sausainius smulkintuvo pagalba sutrinkime iki trupinių. Viską sumaišykime, užpilkime lydytu sviestu bei gerai suslėgkime folija išklotoje formoje (cm). Tada padėkime į šaldytuvą stingti.
  • Tuomet maskarponės sūrį išplakime su kondensuotu pienu, o grietinėlę išplakime iki standžių putų.
  • Tada želatiną užpilkime vandeniu bei išbrinkinkime. Vėliau ištirpdykime vandens garų vonelėje. Atvėsinkime. Atsargiai įmaišykime į maskarponės masę.
  • Tada įmaišykime ir išplaktą grietinėlę.
  • Galiausiai viską supilkime ant sausainių pagrindo ir pabarstykime cinamonu. Dėkime į šaldytuvą sustingti bent valandoms. O dabar jau galime valgyti ir mėgautis!

Pabaigai…

Tiksliai matuokite ingredientus, kad užtikrintumėte patiekalo konsistenciją.
Recepto raktažodžiai Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating