Upėtakio suktinukai su kietuoju sūriu ir žalumynais

Upėtakio suktinukai su kietuoju sūriu ir žalumynais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žemiau pateikti ingredientai yra skirti šiam receptui.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Patiekalai Velykoms
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • upėtakio file: 300 gramų
  • druska
  • šviežiai grūsti juodieji pipirai
  • kietas sūris: 100 gramų
  • krapai
  • Padažui:
  • sviestas: 50 gramų
  • miltai: 1 šaukštas
  • smulkinti krapai: 1 šaukštas
  • pienas: 200 mililitrų
  • druska
  • 50 g sviesto

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia žuvį apiberkime žiupsneliu druskos bei palikime minučių. šaldytuve. Sutarkuokime smulkiai kietą sūrį ir nuplaukime krapus. Tuomet upėtakį supjaustykime maždaug centimetro pločio juostelėmis, užberkime sūriu, dėkime krapų šakelę bei susukime. Sutvirtinkime mediniais smeigtukais.
  • Tada suvyniokime į foliją bei kepti maždaug minučių ikilaipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Padažui išlydykime sviestą, dėkime vieną šaukštą miltų, supilkime pieną, įberkime druskos bei šaldytus krapus.
  • Galiausiai virti, kol sutirštės iki norimo tirštumo. Upėtakio suktinukus patiekime su virtaismėgiamais ryžiais ir skaniomis šviežių daržovių salotomis. Paskaninkime šviežiai grūstais juodaisiais pipirais. Dabar jau galime valgyti su šeima ar svečiais.

Pabaigai…

Nuotaika, kurią sukuriate virtuvėje, gali paveikti galutinio patiekalo skonį ir pristatymą.
Recepto raktažodžiai Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating