Braškių Maskarpone sūrio kreminis tortas
Ieškote nuostabaus skanėsto, kuriam nereikia konditerio kepurės? Šis braškių maskarponės sūrio kremo tortas yra jūsų atsakymas. Iš krekerių “gaidelis” pagaminta plutelė suteikia nepakartojamo traškumo ir papildo aksominį maskarponės sūrio ir šviežių braškių sluoksnį. Tai nesudėtingas, neįpareigojantis desertas, kuris puoselėja gerų ingredientų paprastumą ir naminio pasimėgavimo džiaugsmą. Puikiai tinka tiems, kurie mėgsta šiek tiek saldumo be triukšmo. Mėgaukitės šio lengvo, bet įspūdingo skanėsto gamyba ir skanavimu!
Ingredientai
- Šviežios braškės, supjaustytos griežinėliais
- Maskarponės sūris
- Plakta grietinėlė
- Cukrus (pagal skonį)
- Sausainiai “gaidelis”
Gaminimo eiga
- Sutrinkite “Gaidelis” sausainius, kol jie taps smulkūs.
- Dubenyje sumaišykite sutrintus krekerius, ištirpintą sviestą ir cukrų.
- Mišinį įspauskite į torto formos pagrindą.
- Prieš dėdami įdarą bent 30 minučių atšaldykite šaldytuve.
Pabaigai…
Drąsiai pakeiskite ingredientus pagal savo pageidavimus ar mitybos poreikius.