Bulvių ir salierų blynai

Bulvių ir salierų blynai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai ir gaminimo eiga pateikti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • bulvės: 4 ganėtinai nemažos
  • salieros šaknys: 1 nedidelė
  • morkos: 1 didelė
  • česnakas: 2 skiltelės
  • citrinos sultys: 1 šaukštas
  • kiaušiniai: 3
  • miltai: 2 šaukštai
  • druska
  • pipirai
  • aliejus: kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia daržoves nulupkite bei sutarkuokite stambia tarka arba tiesiog supjaustykite smulkia pjaustykle. Būtų labai gerai viską sudėti į kiaurasamtį arba sietelį bei perplauti šaltu vandeniu, o paskui išversti ant popierinio rankšluosčio bei vandenį kiek įmanoma geriau nusausinti. Tai Jums garantuos traškius blynus, tačiau jei labai tyngite – nieko tokio, pavyks ir praleidus šį punktą.
  • Tuomet apšlakstykite citrinos sultimis, kad nejuoduotų. Dėkite sukapotą česnaką, įmuškite visus kiaušinius, suberkite miltus, gardinkite druska bei pipirais. Gerai išmaišykite.
  • Galiausiai savo keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kabinkite šaukštą masės, pirštais nuspauskite skystį bei dėkite į karštus riebalus. Apkepkite iš abiejų pusių vidutiniškai kaitriai. Nereikalingą riebalų perteklių pašalinsite palikę blynus ant popierinio rankšluosčio. O dabar jau galime valgyti!

Pabaigai…

Skirkite laiko tinkamai paruošti ingredientus; tai daro gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Blynai, Bulvių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating