Farširuotas moliūgas, keptas orkaitėje

Farširuotas moliūgas, keptas orkaitėje

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Pasirodo moliūgas gali būti naudojamas ne tik halloweenui, bet ir pagaminti skanius pietus.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 35 minutes
Gamyba 55 minutes
Iš viso 1 hour 30 minutes
Patiekalas Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Du nedideli moliūgai
  • 300-400 g. kiaulienos kumpio, mentės arba sprandinės
  • 1-2 svogūnai
  • 3-4 bulvės
  • 1 pomidoras
  • 200 g. grietinės
  • Druskos, pipiro, žalumynų
  • Aliiejaus

Gaminimo eiga
 

  • Moliūgam nupjauname viršūnėles, kurias paskui naudosime kaip dangtį ir išskuobiame vidų
  • Smulkiai supjaustome svogūnus
  • Mėsą supjaustome kūbeliais maždaug 1*1cm
  • Mėsą ir svogūną apkepiname keptuvėje
  • Supjaustome bulves kūbeliais, panašiai, kaip mėsą .Dedame į keptuvę su mėsa ir svogūnais. Dedame druskos, pipirų pagal skonį ir viską apskrudiname
  • Viską sudedame į moliūgų vidų. Ant viršaus uždedame riekelėmis pjaustytą pomidorą, uždedame nupjautą moliūgo viršų
  • Moliūgo paviršių sutepame aliejumi, suvyniojame į foliją ir dedame į orkaitę
  • Kepame 1-1,5 val.

Pabaigai…

Valykite paviršius darbo metu, kad išlaikytumėte tvarkingą ir efektyvią virtuvę.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating