Orkaitėje kepta lašiša su briuselio kopūstais ir čiorisu

Orkaitėje kepta lašiša su briuselio kopūstais ir čiorisu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Ieškote nesudėtingos, skoniu trykštančios vakarienės? Ši orkaitėje kepta lašiša su Briuselio kopūstais ir chorizo – tai jūsų bilietas į skanų ir greitą patiekalą. Tiesiog supjaustykite, sumeskite ir iškepkite, kad gautumėte traškų ir sotų patiekalą, kuris puikiai tinka užimtiems savaitės vakarams. Lašiša, kepti Briuselio kopūstai ir pikantiška chorizo sukuria tekstūrų ir skonių harmoniją. Nereikia jokių įmantrių metodų – tik paprastas, sotus gėris jūsų pietų stalui. Mėgaukitės šio nuostabaus recepto paprastumu ir pasitenkinimu!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 lašišos filė
  • 1 svaras Briuselio kopūstų, perpjautų per pusę
  • 1/2 svaro chorizo, susmulkinto
  • Alyvuogių aliejus
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Citrinos skiltelės patiekimui

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
  • Lašišos filė sudėkite ant kepimo skardos, aplink išdėliokite per pusę perpjautus briuselinius kopūstus ir viską apibarstykite smulkinta chorizo.
  • Ingredientus gausiai apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
  • Kepkite 20-25 minutes arba kol lašiša iškeps, o briuseliniai kopūstai taps traškūs.
  • Patiekite su citrinos skiltelėmis, kad būtų pikantiška.

Pabaigai…

Pateikimas svarbus – skirkite laiko patiekalo pateikimui ant lėkštės.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Patiekalai su lašiša, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating