Traškūs bulviniai blynai su cukinijomis
Detalesnio pristatymo nebus, tiesiog kviečiu skaityti ingredientų sąrašą ir gaminimo eigos aprašymą žemiau šiame puslapyje.
Ingredientai
- cukinijų: 2 stiklinių (tarkuotų šiaudeliais)
- bulvių: 2 stiklinių (tarkuotų šiaudeliais)
- džiūvėsėlių: 1/2 stiklinės (maltų)
- miltų: 3 šaukštų
- kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio
- druskos: 1 arbatinio šaukštelio
- pipirų: 1/4 arbatinio šaukštelio
- kiaušinių: 3
- svogūnų: 1
- česnakų: 2 skiltelių
- rapsų aliejaus: 4 šaukštų
Gaminimo eiga
- Pirmiausia bulves bei cukinijas sutarkuojame šiaudeliais. Nusunkiame susidariusį skystį. Kiaušinius išplakame. Svogūną bei česnaką smulkiai supjaustome. Viską sumaišome.
- Tuomet atskirame inde sumaišome sausuosius ingredientus – maltus džiūvėsėlius, miltus, druską, pipirus bei kepimo miltelius. Suberiame į tarkius bei vėl gerai išmaišome.
- Galiausiai šaukštu formuojame blynus bei kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol blynai gražiai apskrus. Skanaus!
Pabaigai…
Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.