Traškūs bulviniai blynai su cukinijomis

Traškūs bulviniai blynai su cukinijomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Detalesnio pristatymo nebus, tiesiog kviečiu skaityti ingredientų sąrašą ir gaminimo eigos aprašymą žemiau šiame puslapyje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • cukinijų: 2 stiklinių (tarkuotų šiaudeliais)
  • bulvių: 2 stiklinių (tarkuotų šiaudeliais)
  • džiūvėsėlių: 1/2 stiklinės (maltų)
  • miltų: 3 šaukštų
  • kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio
  • druskos: 1 arbatinio šaukštelio
  • pipirų: 1/4 arbatinio šaukštelio
  • kiaušinių: 3
  • svogūnų: 1
  • česnakų: 2 skiltelių
  • rapsų aliejaus: 4 šaukštų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia bulves bei cukinijas sutarkuojame šiaudeliais. Nusunkiame susidariusį skystį. Kiaušinius išplakame. Svogūną bei česnaką smulkiai supjaustome. Viską sumaišome.
  • Tuomet atskirame inde sumaišome sausuosius ingredientus – maltus džiūvėsėlius, miltus, druską, pipirus bei kepimo miltelius. Suberiame į tarkius bei vėl gerai išmaišome.
  • Galiausiai šaukštu formuojame blynus bei kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol blynai gražiai apskrus. Skanaus!

Pabaigai…

Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.
Recepto raktažodžiai Blynai, Bulvių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating