Varškės virtinukai

Varškės virtinukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientų sąrašas ir gaminimo eiga yra apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešla:
  • kiaušiniai: 1
  • varškė: 500 gramų
  • miltai: 1/2 stiklinės
  • cukrus: 2 valgomieji šaukštai
  • druska: žiupsnelis
  • Padažas:
  • grietinė
  • sviestas

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia varškę ištriname su cukrumi bei druska. Įmušame kiaušinį. Viską labai gerai išmaišome bei subėrus miltus suminkome tešlą.
  • Tuomet rankomis suformuojame ilgus ritinėlius, padedame ant miltais pabarstyto stalo bei supjaustome norimo ilgio gabaliukais.
  • Tada į verdantį vandenį įberiame druskos bei sudedame suformuotus virtinukus.
  • Po to kai virtinukai iškyla į paviršių, dar keletą minučių paverdame bei išgriebiame į lėkštes.
  • Galiausiai sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies keptuvėje arba puode. Įmaišome grietinę. Taip pat galime įberti truputį cukraus, druskos. Paruoštą padažą užpilame ant virtinukų. Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Tiksliai matuokite ingredientus, kad užtikrintumėte patiekalo konsistenciją.
Recepto raktažodžiai Patiekalai vaikams
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating