Česnakinis batonas su krapais

Česnakinis batonas su krapais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Labai mėgstu prancūzišką česnakinį batoną. Nusprendžiau pasigaminti pati, ir tikrai neapsirikau – fantastiškai skanu. Šis receptas yra tobulas mūsų vėlyviems pusryčiams.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Prancūziška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Peilis (Batonui supjaustyti)
  • Indas (Mišiniui paruošti)
  • Folija (Batonui vynioti)
  • Orkaitė (Įkaitinta iki 180°C)

Ingredientai
  

Sviesto mišinys

  • 1 pakelis Sviestas - Kambario temperatūros
  • 1 ryšulėlis Krapai - Smulkiai pjaustyti
  • 3 skiltelės Česnakas - Sutrintas
  • Druska - Pagal skonį

Batonas

  • 1 vnt Prancūziškas batonas - Supjaustytas riekelėmis

Gaminimo eiga
 

  • Sviesto mišinį paruošti sumaišant kambario temperatūros sviestą, smulkintus krapus, sutrintą česnaką ir druską.
  • Gautą sviesto mišinį tepti ant batono riekelių.
  • Batoną vėl suklijuoti į vieną visumą, vynioti į foliją.
  • Įkaitinti orkaitę iki 180°C, dėti batoną ir kepti 15 minučių.
  • Išvynioti batoną ir kepti dar 10 minučių, kad plutelė taptų traški.

Pabaigai…

Šis batonas puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek užkandžiams su draugais. Eksperimentuokite su česnako kiekiu pagal savo skonį!

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 150gBaltymai: 10gRiebalai: 80gSotieji riebalai: 50gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 25gCholesterolis: 200mgNatris: 400mgKalis: 200mgSkaidulos: 5gCukrus: 10gVitaminas A: 1000IUVitaminas C: 20mg
Recepto raktažodžiai Česnakinis batonas, Krapai, Pusryčiai, Receptai su nuotraukomis, Sviestas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating