Tradiciniai pusryčiai su kepta duona ir kiaušiniais

Tradiciniai pusryčiai su kepta duona ir kiaušiniais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas atkeliavo iš tų dienų, kai norisi paprastų ir sočių pusryčių. Įkvėptas tradicinių europietiškų pusryčių, šis patiekalas sujungia keptą duoną, šviežius agurkus, sūrius ir šaltai rūkytus mėsos gaminius. Toks derinys suteikia energijos visai dienai ir puikiai tinka savaitgaliui, kai turime daugiau laiko mėgautis rytine ramybe.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Europietiška
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 450 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Tinka kepti duonai ir kiaušiniams)
  • Peilis (Daržovėms ir mėsos gaminiams pjaustyti)
  • Lėkštės (Patiekalui patiekti)
  • Šakutės

Ingredientai
  

Pagrindiniai ingredientai

  • 4 riekės Duona - Geriausiai tinka balta arba rugiai
  • 4 vnt Kiaušiniai - Švieži, dideli
  • 100 g Šaltai rūkyta mėsa - Geriausiai tinka šoninė arba dešra
  • 100 g Sūris - Tinka įvairūs sūriai, tokie kaip Gouda, Čederis
  • 1 vnt Svogūnas - Supjaustytas griežinėliais
  • 1 vnt Agurkas - Supjaustytas juostelėmis
  • Pagal skonį Druska ir pipirai - Pagardinimui

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite keptuvę ir įdėkite duonos riekes, pakepkite, kol taps auksinės spalvos.
  • Toje pačioje keptuvėje pakepkite šoninę arba dešrą, kol ji taps traški.
  • Keptuvėje išplakite kiaušinius su druska ir pipirais pagal skonį. Kepti iki norimos konsistencijos.
  • Patiekite keptą duoną su šonine, kiaušiniais, sūriais, agurkais ir svogūnais.

Pabaigai…

Patiekite su mėgstama arbata ar kava. Galite naudoti įvairių rūšių sūrius pagal savo skonį.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 450kcalAngliavandeniai: 30gBaltymai: 25gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 12gCholesterolis: 200mgNatris: 600mgKalis: 400mgSkaidulos: 2gCukrus: 5gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Agurkai, Kepta duona, Kiaušiniai, Rūkyta mėsa, Sūris
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating