Patiekalai iš faršo

Patiekalai iš faršo, pavyzdžiui iš maltos kiaulienos, jautienos, žuvies ar paukštienos, dažnai pamirštami ir nesulaukia deramo įvertinimo. Tačiau šie patiekalai gali būti tokie pat skanūs, maistingi ir sotūs kaip ir kitų rūšių valgiai. Faršą galima naudoti įvairiausiems patiekalams gaminti: nuo klasikinių mėsos kukulių ir mėsainių iki kūrybiškesnių patiekalų, tokių kaip netikras zuikis ar mėsos sriubos. Malta mėsa yra greitai ir lengvai paruošiama, todėl ją patogu rinktis tiems, kad neturi daug gaminimo įgūdžių ar negali skirti daug laiko virtuvei. Be to, faršas kaip ir kitos mėsos rūšys yra geras baltymų, geležies ir kitų svarbių maistinių medžiagų šaltinis, todėl gali būti sveikas pasirinkimas tiems, kurie stengiasi laikytis subalansuotos mitybos. Išbandykite žemiau pateikiamus faršo receptus – nenusivilsite!

Mėsos krepšeliai, įdaryti pievagrybiais ir morkomis

Žiūrėti Receptą 0

Šie vištienos ir kiaulienos faršo krepšeliai - tai itin skanus, sotus, nesudėtingai pagaminamas patiekalas. Puikiai tinka ne tik gardiems namiškių pietums, bet ir įvairioms progoms, kuomet skaniais pietumis norisi pavaišinti svečius....

Mėsa įdaryti pomidorai

Žiūrėti Receptą 0

Vasara - daržovių metas, o viena didingiausių ir ryškiausių jų - pomidoras. Karštomis dienomis nesinori ilgai gaminti virtuvėje ir valgyti "sunkų" maistą, tad siūlome išsigelbėjimą! Gamindami šiuos mėsyte įdarytus pomidorus užtruksite vos kelias minutes, o sukursite lengvus pietu...

Naminis mėsainis

Žiūrėti Receptą 0

Naminiai mėsainiai ne tik skanūs, bet ir daug sveikesni už greitojo maisto patiekalus. Gamindami mėsainius patys, galite kontroliuoti ingredientus, įskaitant riebalų ir natrio kiekį. Be to, galite pridėti šviežių daržovių ir prieskoninių žolelių, kurios suteikia papildomo skonio ...