Aluje kepti vištienos sparneliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

8 vienetai vištienos sparnelių,
2 morkos,
3 vnt. česnakų,
500 ml alaus,
druska,
pipirai.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sparnelius sudėkite į plastkinį indą. Česnakus nulupkite, supjaustykite mažais gabaliukais, sudėkite druską, pipirus (maltus) ir viską sumaišykite, uždarykite indą ir dėkite porai valandų (galima ir parai laiko) į šaldytuvą.
2
Morkas nuskutame, supjaustome griezineliais ir jais isklojame kepimo skarda.
3
Ant morkų griežinėlių sudėkite paruoštus sparnelius ir viską uzpilkite alumi.
4
Kepkite laipsnių temperatūroje ir kas minučių pašlakstykite sparnelius susidariusiomis sultimis.