Alžyrietiška čiorba

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Jautiena: 300-500 g, supjaustyta kubeliais
Alyvuogių aliejus: 3 valgomieji šaukštai
Pomidorų pasta: 1 maža tūtelė
Makaronai: 1/2 stiklinės ilgų
Svogūnai: 2 vidutinio dydžio, susmulkinti
Bulvės: 3 vidutinio dydžio, susmulkintos
Salieras: 2 stiebai, susmulkinti
Vanduo
Morkos: 3, susmulkintos
Cukinija: 2, susmulkintos
Ropės: 1, susmulkinta
Pomidorai: 2, susmulkinti
Kalendra
Džiovinti žirniai (nebūtinai)
Druska
Pipirai
Harisos padažas
Kalendros milteliai
Kmynai
Cinamonas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į molinį indą ar keptuvę įdėkite jautieną ir pakepinkite. Sudėkite daržoves, gerai išmaišykite. Įdėkite pomidorų pastos, prieskonių, Harisos padažo ir kalendros lapelių. Užpilkite vandeniu ir palikite pavirti apie minutes.
2
Po virimo, nukoškite troškinį, skystį pasilikite. Įdėkite mėsą atgal į keptuvę. Supilkite skystį. Prieš patiekiant, sudėkite makaronus ir pavirkite apie minutes. Patiekiant užbarstykite kalendros lapelių. Bonne Chorba!