Aštrūs jautienos iešmeliai su jogurto užpilu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Jautienos nugarinė: 700 g, supjaustyta kubeliais
Raudonojo kario pasta: 2 valgomieji šaukštai
Baltieji ryžiai: 450 g
Kalendros lapeliai: 1 stiklinė
Šaldyti žirneliai: 1 stiklinė
Raudonieji svogūnai: 1, smulkiai supjaustytas
Natūralus jogurtas: 3/4 stiklinės
Agurkai: 2 nedideli, išsėklinti ir sutarkuoti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Užmaukite jautieną ant iešmelių. Kario pastą sumaišykite su šaukštais vandens ir užpilkite ant jautienos. Kepkite ant grilio minutes kiekvieną pusę, kol iškeps.
2
Išvirkite ryžius. Sudėkite į dubenėlį su kalendra, žirneliais ir svogūnu.
3
Patiekite iešmelius su ryžiais ir jogurto užpilu.