Austrės su lašinukais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Austrės su kiaulienos šonine - gardus patiekalas, kuriame šviežių austrių sūrumą papildo pikantiškas traškios kiaulienos šoninės skonis. Šis derinys sukuria burnoje tirpstantį skanėstą, puikiai tinkantį jūros gėrybių mėgėjams.

Ingredientai

Šviežios austrės
Kiaulienos šoninės griežinėliai
Sviestas
Susmulkintas česnakas
Druskos ir pipirų pagal skonį
Citrinos skiltelės patiekti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
- Įkaitinkite orkaitės broilerį.
2
- Išskobkite austres, atskirkite jas nuo kiautų.
3
- Ant kiekvienos austrės uždėkite po gabalėlį šoninės.
4
- Ant viršaus uždėkite šiek tiek smulkinto česnako.
5
- Pagardinkite druska ir pipirais.
6
- Kiekvieną austrę patepkite trupučiu sviesto.
7
- Kepkite, kol šoninė taps traški, o austrės iškeps.
8
- Patiekite su citrinos skiltelėmis, kad būtų pikantiška.