Aviečių sūrio pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Saldumo mėgėjai, tiesiog privalo išbandyti šį pyragą.

Ingredientai

Ingridientų nėra.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki 160°C. Ištepkite maždaug 20 cm skersmens apvalų kepimo indą su kepimo popieriumi.
2
Dubenyje sumaišykite sausainių trupinius su sviestu kol paliks vientisa masė.
3
Paruoštą mišinį kietai suspauskite į kepimo indą. Užbarstykite uogomis. Palikite 15 min.
4
Įdaras: Visus ingredientus sumalkite su virtuviniu kombainu iki vientisos masės. Supilkite viską į dubenį, užberkite šaldytomis uogomis ir kepkite 35-40 min kol sukietės. (jis vis dar gali šiek tiek judėti, tačiau galūtinai sukietės atšalinėdamas).
5
Tortą atšaldykite atidarę orkaitės dureles, taip pyragas išlaikys savo formą. Patiekite su šviežiomis braškėmis.
6
Patarimai: Jei norite sausainius galite sutraiškyti su virtuviniu kombainu, taip pat įdedant ir sviestą. Jums reikės panašiai 2 puodelių šios masės. Taip pat galite patiekti su šlakeliu neriebaus saldaus kremo.