Avižinė košė su obuoliais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Pusryčiams košė idealus pasirinkimas. Ji suteikia energijos visai dienai, praskaidrina nuotaiką ir padeda subalansuoti dienos rėžimą. Rytais ypač puikiai tinka valgyti avižinę košę, nes ji skatina ir smegenų veiklą. Siūlome pagardintą jos variantą.

Ingridientai

0,5 puodelio avižinių dribsnių
0,5 šaukšto cinamono (nutaikyti pagal skonį)
1 obuolys
0,5 šaukštelio medaus (nutaikyti pagal skonį)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Obuolį supjaustyti kubeliais.
2
Užvirti 2 puodelius vandens, suberti dribsnius, obuolio kubelius, cinamoną.
3
Virti košę nuolat pamaišant ant silpnos ugnies. Košė bus išvirta, kuomet dribsniai išbrinks, ir košė pasidarys tinkamo ir mėgiamo tirštumo.
4
Išvirtą košę pagardinti medumi.