Avižų ir džiovintų vyšnių sausainukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

160-180 g sviesto
120 g cukraus
Žiupsnis cinamono ir malto imbiero
Stiklinė avižinių dribsnių
Sauja džiovintų vyšnių
Miltų
Sauso raudono vyno
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Vyšnias minučių užpilame vynu. Paskui gerai nusausiname.
2
Cukrų sumaišome su cinamonu, imbieru, gerai išsukame. Supilame išlydytą dar šiltą sviestą, avižinius dribsnius, vyšnias ir vėl išsukame. Įmaišome šiek tiek miltų, kad būtų vidutinio kietumo tešla.
3
Aliejumi pateptomis rankomis formuojame plonus paplotėlius ir kepame orkaitėje apie pusvalandį.