Avižų košė su keptais bananais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

pienas: 200 mililitrų
vanduo: 100 mililitrų
avižiniai dribsniai: 1 stiklinė
druska: truputis
sviestas: 1 šaukštas
bananai: 1
klevų sirupas: nebūtina
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia pieną ir vandenį užvirinkime nedideliame puode.
2
Tuomet suberkime druską bei dribsnius. Karštį sumažinkime iki vidutinio. Šaukštu vis pamaišykime košę nuo puodo dugno.
3
Tada virkime maždaug 5 min., uždenkime dangtį ir nukelkime košę nuo ugnies.
4
Po to keptuvėje įkaitinkime sviestą. Sudėkime nuluptą bei griežinėliais supjaustytą bananą. Abi griežinėlių puses kepkime maždaug po 2 minutes.
5
Galiausiai košę sudėkime į dubenėlį, ant jos dėkime keptą bananą ir viską užpilkime šaukštu klevų sirupo. Skanaus!