Baltojo šokolado pyragas su obuoliais ir spanguolėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

sviesto: 200 gramų
baltojo šokolado: 200 gramų
cukraus: 100 gramų
kiaušinių: 4
miltų: 150 gramų
kepimo miltelių: 2 arbatinių šaukštelių
spanguolių: 100-150 gramų (šviežių arba šaldytų)
obuolių: 5
citrinų sulčių: 2 arbatinių šaukštelių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia puode ant silpnos ugnies ištirpiname sviestą bei šokoladą. Paliekame atvėsti.
2
Tuomet kiaušinius išplakame su cukrumi. Supilame šokoladą su sviestu bei suberiame miltus ir sumaišome su kepimo milteliais.
3
Tada tešlą labai gerai išmaišome. Obuolius supjaustome skiltelėmis bei apšlakstome citrinų sultimis.
4
Spanguoles nuplauname, nusausiname bei su obuoliais suberiame į tešlą. Gerai išmaišome.
5
Galiausiai kepimo formą patepame sviestu arba išklojame kepimo popieriumi. Supilame tešlą bei kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug - minučių.