Balzamiko vištiena su 4 pupų salotomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

750g vištienos krūtinėlės
2 šaukštai balzamiko acto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
420g 4 rūšių nuplautų, nusausintų pupelių
100g špinatų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sudėkite vištieną į negilų indą. Įpilkite balzamiko actą ir alyvuogių aliejų. Vištiena apverskite ant paviršiaus ir minučių įdėkite į šaldytuvą marinuoti.
2
Įkaitinkite keptuvą iki vidutinės temperatūros. Kepkite vištieną minutes ant abiejų pusių. Išimkite iš keptuvės ir supjaustykite.
3
Į didelį indą sudėkite pupeles, špinatus, vištieną ir gerai išmaišykite.