Bananiniai sausainiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šie bananiniai sausainiai - tai nuostabus tradicinių sausainių variantas, į kurį įeina natūralus prinokusių bananų saldumas ir skonis. Bananai ne tik suteikia unikalų skonį, bet ir suteikia sausainiams drėgmės bei švelnumo. Šiuos sausainius patiekite pusryčiams, priešpiečiams arba kaip saldų užkandį. Drąsiai keiskite receptą pagal asmeninius pageidavimus, pavyzdžiui, pridėkite riešutų, šokolado drožlių ar cinamono, kad būtų daugiau skonio. Rezultatas - nuostabus skanėstas, kuriame dera paguodžianti sausainių šiluma ir saldi bei vaisinė bananų esencija.

Ingredientai

Prinokę bananai
Universalūs miltai
Kepimo milteliai
Sviestas
Cukrus
Pienas
Vanilės ekstraktas
Druska
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sutrinkite bananus.
2
Išmatuokite ir persijokite miltus, kepimo miltelius ir druską.
3
Paruoškite tešlą:
4
Sviestą ir cukrų išsukite iki šviesios ir purios masės.
5
Į grietinėlės masę įmaišykite trintus bananus, vanilės ekstraktą ir pieną.
6
Sumaišykite sausus ir drėgnus ingredientus:
7
Į drėgną mišinį pamažu įmaišykite persijotus sausus ingredientus ir maišykite, kol susidarys minkšta tešla.
8
Formuokite ir pjaustykite:
9
Išverskite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus ir švelniai išminkykite.
10
Iškočiokite norimo storio tešlą ir sausainių formelėmis išpjaukite sausainius.
11
Kepkite:
12
Išpjaustytus sausainius sudėkite ant kepimo skardos.
13
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol sausainiai taps auksinės spalvos ir iškeps.
14
Patiekite:
15
Iškepusius bananinius sausainius atvėsinkite ant grotelių.
16
Patiekite ir mėgaukitės šiais gardžiais bananų skonio skanėstais!