Bananų ir avinžirnių užtepėlė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tikriausiai dažnai pasitaiko tokia situacija, kuomet sukame galvas, ką pagaminti pusryčiams, užkandžiams, priešpiečiams ar kaip juos paįvairinti, nes seni receptai, kad ir kokie geri bebūtų, dažnai gaminami greitai nusibosta. Tad šiandien siūlome išmėginti šį tą naujo! Saldaus poskonio užtepėlė, kuri puikiai tiks ant skrudintos duonelės, krekerių ar paprastų sumuštinių. Taip! Pavadinimą perskaitėte teisingai, šiai užtepėlei pagaminti naudosime avinžirnius! Tad pradėkim!

Ingredientai

2 bananai
1 skardinė konservuotų avinžirnių (nusunktų)
2 šaukštai medaus
Šlakelis vanilės ekstrakto
Šaukštelis cinamono
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Visus ingredientus sudėkite į maisto trintuvą ir gerai sutrinkite iki vientisos lygios masės.
2
Gautą masę sudėkite į dubenį, gautą užtepėlę pagardinkite smulkintais riešutais, riešutų sviestu, klevų sirupu ar kitais mėgstamais priedais.
3
Štai ir viskas! Skanaus!