Bandelės su įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Pienas, 150 ml
Miltai, 400 gr.
Daktariška dešra, 200 gr.
Sūris, 150 gr.
Margarinas, 40 gr.
Mielės, 20 gr.
Grietinė, 2 v.š.
Kiaušiniai, 2 vnt.
Cukrus, 1 a.š.
Kmynai, 1 a.š.
Druska, 0,5 a.š.
Raudonėliai (Oreganas), 0,5 a.š.
Papuošimui:
Kiaušinis, 1 vnt.
Prieskoniai picai, 0,5 a.š.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Dešrą ir sūrį supjaustom nedideliais kubeliais, sudedam į indą, pabarstom kmynais ir išmaišom.
2
Ištirpinam margariną, pašildom pieną ir supilam i dubenį.
3
Įdedam sutrupintas mieles, cukrų, druską ir raudonėlį. Išmaišom.
4
Įmušam porą kiaušinių, dedam grietinę ir vėl maišom.
5
Suberiam 375 g. miltų ir išminkome tešlą. Paliekame šiltai 45 min., kad iškiltų.
6
Stalą pasibarstyti likusiais miltais, tešlą iškočioti ir išspausti skritulius.
7
Ant skritulio viršaus dėti įdarą, tada dėti kita skritulį ir užspausti.
8
Aptepti bandeles išplaktu, su picos prieskoniais, kiaušiniu. Dėti kepti į įkaitintą 220 laipsnių orkaitę maždaug pusvalandį.