Bandelės su obuolių įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

400g obuolių
1/3 puodelio razinų
1 šaukštas rudojo cukraus
1/2 arbatinio šaukštelio trinto cinamono
3 lakštai šaldytos sluoksniuotos tešlos, atšildytos
1 kiaušinis, lengvai suplaktas
cukraus pudra pabarstymui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių (iki naudojant ventiliatorių) ir į kepimo skardas įtieskite nelimpančio kepimo popieriaus. Į dubenį supilkite obuolius, razinas, rudąjį cukrų bei cinamoną. Naudokite lėkštutę ar kitą apvalų daiktą, kad iš kiekvieno lakšto išpjautumėte x cm apskritimus.
2
Ant apskritimų dėkite apie šaukštus obuolių mišinio ir perlenkite. Galus užspauskite šakute. Bandeles dėkite į kepimo skardas ir patepkite kiaušiniu.
3
Su šakute pradurkite keletą skylių. Kepkite - minučių kol paruduos. Pabarstykite cukraus pudros ir patiekite kambario temperatūroje.