Bavariškos salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Itin skanios salotos

Ingredientai

400 g rūkytos dešros,
250 g fermentinio sūrio,
4 raudonieji svogūnai,
4 marinuoti agurkai,
6-8 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų,
3-4 šaukštai stambiai pjaustytų šviežių petražolių,
4 šaukštai majonezo,
4 šaukštai grietinės,
šaukštas prieskoninių žolelių acto,
šaukštelis aitrių garstyčių,
po žiupsnelį druskos ir šviežiai maltų baltųjų pipirų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Plonomis juostelėmis supjaustykite dešrą bei agurkus, plonais žiedais - svogūną, kubeliais - sūrį, viską sudėkite į salotinę ir apibarstykite puse žalumynų.
2
Suplakite iki putų majonezą, sumaišykite su grietine, actu, garstyčiomis, pagardinkite druska, pipirais, mišiniu apliekite salotas ir apibarstykite likusiais žalumynais.
3
Patiekite su skrudinta duona.