Blyneliai su viduje užkeptu kiaušiniu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

soros miltai: 1 stiklinė
kvietiniai miltai: 1 stiklinė
grikių miltai: 1 sauja
pienas: 300 ml
kiaušiniai: 2 (lietinių tešlai)
druska
aliejus: 1 v.š.
kiaušiniai: (kiekis priklauso nuo valgytojų skaičiaus)
pipirnių stiebeliai
mėgstami prieskoniai: malti pipirai, bazilikai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kiaušinius išplakame, supilame pieną, druską bei miltus. Tada supilame aliejų.
2
Viską gerai išmaišome. Tada į įkaitintą keptuvę pilame po nedidelį samtelį tešlos ir kepame lietinius.
3
Galiausiai ant iškepto lietinio "paleidžiame" kiaušinį, užlenkiame lietinio kraštus bei keptuvę uždengę dangčiu ant nedidelės ugnies dar pakaitiname, kad kiaušinis pakeptų. O dabar jau ragaujame ir su kitais pasidaliname. Skanaus!