Blynų “Šarlotė”

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Blynai "Šarlotė", tai puikūs pusryčiai jūsų šeimai.

Ingredientai

Įdarui:
antaniniai obuoliai: 5
margarinas arba saldžios grietinėlės sviestas: 100-200 g
sirupas arba vaisių kompotas: 1 stiklinė
Malti džiūvėsėliai
cukrus: pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.
2
Ištepkite gilią keptuvę sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais, įtieskite vieną blyną, patepkite jį sviestu, tada išdėliokite sluoksnį obuolių, pabarstykite cukrumi, vėl dėkite sviestu pateptą blyną ir t.t.
3
Paskutinis sluoksnis turi būti lietinis, jį apibarstykite cukrumi.
4
Baigę šaukite į orkaitę ir kepkite 20 minučių. Kai iškeps, atsargiai apverskite ant lėkštės, apliekite sirupu ir tiekite.