Blynų tortas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

kiaušinių: 1
miltų: 9 valgomieji šaukštai
druskos
vandens: 125 mililitrai
pieno: 200 mililitrų
aliejaus: 4 valgomųjų šaukštų
Rududu: 397 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia užmaišome tešlą iš šių ingredientų: kiaušinio, miltų, pieno, vandens bei druskos.
2
Tuomet keptuvėje ant įkaitinto aliejaus kepame didelius blynus.
3
Iškepame didelį jų kalną. Tada kiekvieną lietinį ištepame karamelizuotu sutirštintu "Rududu“ pienu.
4
Galiausiai suteptus blynus dedame vieną ant kito kol gaunasis nuostabus blynų tortas. Ragaujame!