Braškinis varškės pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Kremui:
Varškė, 2 pak.
Jogurtas, 200 ml
Braškės, 300 gr.
Želatina, 1 pak.
Papuošimui:
Mėta, 1 pund.
Braškės, 200 gr.
Biskvitui:
Sausainiai, 2 pak.
Sviestas, 100 gr.
Brendis, 2 v.š.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Susmulkintus sausainius sumaišykte su ištirpintu sviestu bei brendžiu. Sudėkite masę į torto formą ant dugno ir palikite šaldytuve, kol sustengs.
2
Plombyro skonio varškę (galite rinktis paprastą ar maskarponės sūrį) išsukite su jogurtu. Pagal skonį galite pasaldinti
3
Paruoštas praškes supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir sumaišykite su varške.
4
Želatiną ištirpinkite ir palengva maišydami pilkite į paruoštą masę.
5
Pradėjusią stingti masę sudėkite į torto formą ant sustengusio pagrindo.
6
Papuoškite braškėmis, mėtos lapeliais ir leiskite pyragui sustengti.
7
Žiemos metu puikiai tinka trintos, šaldytos braškės.