Lengvas ir gana sveikas patiekalas, kuris puikiai tiks Jūsų pietums ir ne tik! Jame gausu maistingųjų medžiagų, pasigaminkite ir įsitikinkite, kad labai lengva valgyti skaniai ir sveikai!
Ingredientai
1 didelė brokolio galva
400 g vištienos filė
1 šaukštas aliejaus
200 g bolivinės balandos
1 puodelis vištienos sultinio
1 stiklinė migdolų pieno (galima naudoti ir kitokį)
Prieskoniai: druska, pipirai
50 g miltų
30 g parmezano sūrio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Nurinkti brokolį.
2
Smulkiai supjaustyti vištieną.
3
Patepti aliejumi kepimo indą ir suberti bolivinę balandą.
4
Keptuvėje pagarinti brokolius.
5
Į kitą įkaitintą indą supilti vištienos sultinį, pieną, pagardinti druska, pipirais, pamaišyti, suberti miltus, dar kartą pamaišyti.
6
Gautą masę supilti į kepimo indą su bolivine balanda, Išmaišyti, sudėti vištienos gabaliukus, dalį sūrio. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
7
Į kepimo indą sudėti troškintus brokolius, sudėti likusį sūrį.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.