Tai paprastas ir gana kasdieniškas receptas, kuriam neprireiks ypatingai brangių, sunkiai randamų ir įsigyjamų produktų, taip pat jis greitai ir nesudėtingai pagaminamas.
Ingredientai
8 didelės bulvės
500 g kiaulienos faršo
Prieskoniai: druska, pipirai, petražolės, krapai ir kiti mėgiami.
Aliejus kepimui
80 g sūrio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Nulupti bulves, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
2
Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus, sudėti faršą, apkepti, pagardinti įvairiais prieskoniais.
3
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių, kepimo skardą patepti aliejumi, sudėti išskobtas bulvių puseles, jas pripildyti mėsos įdaro.
4
Kepti apie 1 valandą (Kai aliejus įkais, įpilti šiek tiek vandens į kepimo indą)
5
Kai įdarytos bulvės bus beveik iškepusios, ant jų uždėti papjaustyto sūrio, palikti, kad išsilydytų.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.