Bulvės įdarytos faršu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tai paprastas ir gana kasdieniškas receptas, kuriam neprireiks ypatingai brangių, sunkiai randamų ir įsigyjamų produktų, taip pat jis greitai ir nesudėtingai pagaminamas.

Ingredientai

8 didelės bulvės
500 g kiaulienos faršo
Prieskoniai: druska, pipirai, petražolės, krapai ir kiti mėgiami.
Aliejus kepimui
80 g sūrio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nulupti bulves, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
2
Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus, sudėti faršą, apkepti, pagardinti įvairiais prieskoniais.
3
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių, kepimo skardą patepti aliejumi, sudėti išskobtas bulvių puseles, jas pripildyti mėsos įdaro.
4
Kepti apie 1 valandą (Kai aliejus įkais, įpilti šiek tiek vandens į kepimo indą)
5
Kai įdarytos bulvės bus beveik iškepusios, ant jų uždėti papjaustyto sūrio, palikti, kad išsilydytų.
6