Bulvės, keptos druskoje

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

mažos bulvės: 500 gramų (plona luobele)
rupi jūros druska: 500 gramų
džiovinti rozmarinai: 2-3 šakelės (arba čiobreliai)
česnako skiltelės: 4-5
Romos kmynai (kuminas)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia į kepimo skardą plonu sluoksniu priberiame druskos, sudedame bulves bei užberiame likusia druska. Tiek, kad druska bulves beveik visiškai užklotų.
2
Tuomet pabarstome džiovintomis žolelėmis (puiku, jei turime šviežių), įsmeigiame į druską kelias česnako skilteles, įberiame porą žiupsnių kumino.
3
Galiausiai kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug minučių.