Pirmiausia bulves nuskuskime ir nuplaukime. Tada puse bulvių tarkuokime smulkia trintuve, o likusias su stambia. Nupilkime nereikalingą susidariusį skystį.
2
Tuomet pieną įkaitinkime, juo užpilkime bulvių masę bei labai gerai išmaišykime.
3
Dėkime kiaušinį, išspaustą arba smulkiai sukapotą česnaką, berkime miltus bei druską. Jeigu masė gavosi per tiršta, atskieskime ją pienu, jeigu gavosi per skysta – įdėkime miltų.
4
Masę gerai išmaišykie. Keptuvėje įkaitinkime aliejaus. Formuokime blynus bei kepkime iš abiejų pusių kol jie gražiai apskrus.
5
Galiausiai bulvinius blynus patiekime su grietine, bei apibarstykime žalumynais. Tikras skanumėlis!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.