Bulviniai blyneliai su sūriu ir česnaku

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Super paprastas ir greitas receptas, kuris puikiai tiks sotiems pusryčiams ar lengviems pietums. Lietuviai neįsivaizduoja savo virtuvės be bulvių, tačiau jei pabodo tradiciniai bulviniai blynai, išbandykite šiuos, visiškai kitokio skonio, minkštus ir ypač skanius bulvinius blynelius!

Ingredientai

2 puodeliai trintų bulvių (puikiai tinka ir virtos)
1 kiaušinis
3 šaukštai miltų
4 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako
1,5 puodelio fermentinio sūrio
Priedai: druska, pipirai, žalumynai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į dubenį sudėti trintas bulves, česnakus, įmušti kiaušinį, suberti miltus, priedus, puodelį sūrio ir viską išmaišyti.
2
Įkaitinti keptuvėje aliejų, iš gautos masės suformuoti blynus, gražiai apkepti iš abiejų pusių, prieš baigiant kepti ant viršaus užberti likusį sūrį ir palaukti, kol jis išsilydys.
3
Skanaus!