Bulviniai vėdarai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

bulvės: 1 kilogramas
šaltai rūkyti lašinukai: 200 gramų
svogūnai: 2 (nedideli)
džiovintas mairūnas: 1/2 šaukštelio
druska
šviežiai malti pipirai
kiaulės žarnos: plonosios arba tiesiosios
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia sutarkuojame bulves.
2
Tuomet lašinukus supjaustome kubeliais bei paspirginame su pjaustytais svogūnais.
3
Tada užpilame spirgučiais sutarkuotas bulves, įdedame druskos, pipirų, mairūno bei labai gerai išmaišome.
4
Po to prikemšame žarnas (nekietai) bulvių mase, dedame į riebalais išteptas skardas, įpilame truputį vandens bei šauname į iki laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
5
Galiausiai skanaujame su grietine arba spirgučių padažu. Gardumėlis!