Bulvių salotos su putpelių kiaušiniais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

bulvių: 2 (didelės)
žirnių: 50 gramų
putpelių kiaušinių: 6
citrinų: pusė citrinos
grudėtų garstyčių: 1 valgomojo šaukšto
alyvuogių aliejaus: 2 valgomųjų šaukštų
ridikų: 2
svogūnų laiškų: 40 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia bulves išverdame su lupenomis bei supjaustome stambiai.
2
Tuomet į verdantį vandenį įdedame putpelių kiaušinukus bei verdame maždaug minutes.
3
Tada į kitą puodą taip pat į verdantį vandenį suberiame žirnelius bei verdame apie minutes.
4
Svogūnų laiškus supjaustome.
5
Dedame viską į lėkštę: supjaustytas bulves, supjaustytus ridikėlius, smukintus svogūnų laiškus, per pusę perpjautus putpelių kiaušinius, ant viršaus užberiame žirnelius.
6
Galiausiai salotas apšlakstome padažu. Padažą ruošiame taip: į dubenėlį sukrečiame grūdėtąsias garstyčias, supilame šviežiai spaustas citrinos sultis bei alyvuogių aliejų. Išmaišome. Tikras skanumėlis!