Česnakinis kalafioro troškinys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Skamba įdomiai? Tai naujas ir originalus būdas panaudoti daržoves kitaip. Šis receptas padeda atrasti puikų skonių derinį - kalafioro ir česnako. Šį patiekalą galėtume pavadinti česnakiniu kalafiorų troškiniu, o jo skonis yra tikrai vertas dėmesio. Pasigaminkite ir Jūs!

Ingredientai

1 didelio kalafioro galva
4 didelės skiltelės česnako
50 ml pieno
Druska, pipirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
2
Nurinkti kalafiorą.
3
Nurinktą kalafiorą ir nuluptas česnako skilteles sudėti į kepimo indą, padengtą kepimo popieriumi ir pakepti orkaitėje apie 30 min.
4
Sudėti kalafiorus ir česnakus į blenderį, supilti pieną, pagardinti prieskoniais ir šiek tiek sutrinti.
5
Štai ir viskas! Skanaus :)