Cinamoniniai morkų sausainiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Kvepiantys cinamonu,maistingi, skanūs ir sveiki morkų sausainiukai. Tai ne tik sveikas užkandis ar desertas, bet ir puikus skanėstas svečiams pavaišinti.

Ingredientai

300 g avižinių dribsnių
0,5 puodelio ryžių miltų
0,5 puodelio tirpinto kokosų aliejaus
2 kiaušiniai
0,5 puodelio klevų sirupo/skysto medaus
1 puodelis tarkuotų morkų
Priedai: 2 šaukštai cinamono, 2 šaukšteliai kepimo miltelių šiek tiek druskos, vanilės ekstrakto
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Paruošti kepimo indą, įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
2
Dubenyje sumaišyti dribsnius, miltus, visus sausus priedus.
3
Į kitą dubenį sumaišyti kokosų aliejų, kiaušinius, vanilę ir klevų sirupą/medų.
4
Dabar viską sumaišyti kartu. Galiausiai sudėti morkas ir išmaišyti.
5
Masę palikti, kad šiek tiek pastovėtų.
6
Masę sudėti į kepimo indą, kepti apie 15 min., iškepus leisti, kad atvėstų.
7
8