Cukinijos omleto duonelė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Kiaušinienė įprastas ir gana dažnas patiekalas, kuris pasitaiko mūsų kasdienybėje. Mes siūlome originalų ir dar skanesnį variantą - duonelę iš omleto su cukinija. Ne tik išvaizdus, skanus, sotus ir sveikas patiekalas, tačiau ir greitai bei lengvai pagaminamas.

Ingredientai

6 dideli kiaušiniai
1 puodelis norimų miltų (labiausiai tinka ryžių arba nesijoti, tačiau galima jų ir visai nenaudoti, bet keisis konsistencija)
500 g cukinijos
150 g smulkinto svogūno
1 puodelis tarkuoto sūrio
Priedai: 1 šaukštelis kepimo miltelių, 100 g šoninės (nebūtina), druska, pipirai pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išplakti kiaušinius.
2
Į miltus suberti kepimo miltelius, išmaišyti ir suberti į kiaušinių masę, išmaišyti. Nesijaudinkite dėl gumulėlių, jie išnyks kepant.
3
Suberti smulkintą svogūną į bendrą masę, suberti šoninę (jei naudojate).
4
Sutarkuotą cukiniją ir sūrį suberti į bendrą masę ir viską kartu išmaišyti. Nepamirškite pagardinti (jei reikia) mėgiamais prieskoniais :)
5
Padengti kepimo indą kepimo popieriumi, supilti gautą masę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 40-50 min.