Datulės tešlos pataluose

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Sausainiai tikriems smaližiams.

Ingredientai

200 g miltų
100 g cukraus
150 g minkšto sviesto
žiupsnelio kepimo miltelių
pakelio vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos
200-250 g džiovintų datulių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išsijokite į dubenį miltus su kepimo milteliais.
2
Iš datulių išimkite kauliukus ir 20 vnt. atidėkite į šalį. Likusias datules susmulkinkite.
3
Smulkintas datules ir likusius recepte nurodytus produktus sudėkite į miltus ir suminkykite tešlą.
4
Atidėtas datules įsukite į iškočiotą bei padalintą tešlą, išdėliokite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite apie 12 min. iki 170 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.