Dilgėlių padažas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Dilgėlės pasižymi ne tik gydomosiomis savybėmis, turi ne tik daug neorganinių junginių bei vitaminų, tačiau yra ir labai sveikas ir skanus bei vertinamas pasirinkimas kulinarijoje. Siūlome pasigaminti dilgėlių padažą.

Ingridientai

3 kuokšteliai dilgėlių
3 saujos graikinių ar kedro riešutų
40 g parmezano
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
Druskos pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Dilgėlės su alyvuogių aliejumi sudėti į trintuvę, gerai sutrinti.
2
Suberti riešutus, parmezaną ir druską, patrinti iki vientisos masės.
3
Skanus ir sveikas bei maistingas pasirinkimas! Skanaus!