Drėgnas morkų pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

tarkuotos morkos: 2 stiklinės
rudasis cukrus: 1 stiklinė
miltai: 1,5 stiklinės
alyvuogių aliejųs: 1/2 stiklinės
kepimo milteliai: 1 arbatinis šaukštelis
džiovintos spanguolės: 1 sauja
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki laipsnių temperatūros.
2
Tuomet smulkiai sutarkuotas morkas sumaišome su cukrumi bei paliekame bent valandai, kad cukrus ištirptų. Tada įmaišome miltus, kepimo miltelius bei alyvuogių aliejų, gerai išsukame iki vientisos masės, įmaišome džiovintas spanguoles.
3
Galiausiai masę supilame į kepimo popieriumi išklotą skardą bei pašauname kažkur minučių į iki laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Priklausomai nuo orkaitės bei morkų drėgnumo šis pyragas gali kepti ir šiek tiek ilgiau.