Šis receptas puikiai tiks smaližiams, kurie vertina rankų darbą ir šviežumą. Jei norisi kažko šviežaus, naminio, saldaus ir skanaus, siūlome pasigaminti naminius eklerus!
Ingredientai
125 g margarino (galima naudoti ir sviestą, tačiau margarinas tinka labiau)
250 ml vandens
5 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
Šiek tiek druskos ir cukraus pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Stiklinę vandens supilti į puodą, sudėti smulkiai sukapotą margariną ir įberti druskos ir cukraus.
2
Kai skystis užvirs, supilti į jį stiklinę miltų, sumažinti ugnį ir maišyti, kol taps vientisa mase.
3
Puodą nukelti nuo ugnies, atvėsinti.
4
Po vieną įmušti kiaušinius, išmaišyti.
5
Skardą padengti kepimo popieriumi.
6
Paimti arbatinį šaukštelį ir jį sudrėkinti, paimti tešlos ir ją \"tupdyti\" ant skardos. Palikti nemažai laisvos vietos.
7
Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol eklerai taps auksinės spalvos, neatidarinėti orkaitės.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.